Announcement

Collapse

General Forum Rules

This forum is open to all brands and aftermarket products.


No flaming or insulting other members, everyone is entitled to their own opinion.


Treat others how you want to be treated. If you do not have anything nice or productive to say, then don't say anything at all. Remember, you are interacting with real people and if you wouldn't say it to their face, then you probably shouldn't type it. Don't be a keyboard warrior!


No profanity. Dropping f-bombs doesn't make you cool.


Absolutely no obscene or pornographic content is allowed

Please post in the appropriate sections

Do not email, PM, call, or carrier pigeon etc. ADA Racing or admin with complaints about bans or Billetboard drama. If you were banned, it was for a reason and we're too busy to deal with those kind of complaints. If you have an issue with a moderator, please PM said moderator or any of the other moderators and if they have time to address it they will. Remember, we offer this board as a service to the community and it is a privilege to be on here, not a right.

Any member violating the above rules will be banned

These rules may be updated at any time
See more
See less

I have a feeling I have a big problem...

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • I have a feeling I have a big problem...

    Ok, when I start my goped...it revs up, and the its dies. Whats wrong, how did it happen, and how do I fix it? Please help.
    Goped: Yellow Bigfoot w/ ETT Pipe, HP carb, air filter, .750 spindle

  • #2
    You have to adjust your carb.

    Comment


    • #3
      You might have an airleak. Check all gaskets and make shure every thing is tight.What motor/ped do you have and what mods?
      Modded out Super x ped, G2d xped,
      Modded out Yamaha wave blaster, and a Stock Yamaha wave raider.
      Ride Yamaha

      Comment


      • #4
        I had an airleak...

        when i was cleaning my carb, i took out the gaskets and left one out...thanks anyways...
        Goped: Yellow Bigfoot w/ ETT Pipe, HP carb, air filter, .750 spindle

        Comment


        • #5
          then you had an air leak!! ha ha.

          Comment


          • #6
            Re: I had an airleak...

            Originally posted by Goped8
            when i was cleaning my carb, i took out the gaskets and left one out...thanks anyways...
            You need to put that gasket back in because it running way to lean.

            Comment

            Working...
            X